вторник, 30 мая 2017 г.

Библиотека № 44

 27 мая библиотека пригласила читателей на библиофреш. На протяжении дня библиотекарь знакомила читателей с новыми поступлениями. 


Кокотюха А. Київські бомби. - Харків “Фоліо”, 2015.
Перший в сучасній Україні історико – пригодницький твір, який звертає увагу на події дореволюційного Києва. Мета автора – нагадати: за 10 років після описаних подій, восени 1917 року, вчорашні терористи та грабіжники банків прийдуть до влади та почнуть будувати новий радянський соціалістичний лад… Влада, для якої терор – зброя проти бойовиків, яка з ними бореться .

Кокотюха А. Адвокат із Личаківської. – Харків “Фоліо”, 2015.
Один з перших ретродетективів , місцем  дії якого обрано Львів.  Новий цикл складається із 7 романів та охоплює період від 1908 по 1918 рік.

Дрозд В. Листя землі: У двох кн. – К.: Вид. дім “Києво – Могилянська академія”, 2012.
Правдива, чесна і багато в чім незвична для читача книга, бо замислювалася як  своєрідна Книга буття. Це діалог митця з вічністю, з Богом, з часом. Змалювання тернистого шляху народу впродовж  трагічних  десятиліть, аж до Чорнобиля.Роман здобув Державну премію ім. Т. Г. Шевченка в 1922 році.

Кузнєцов А. Бабин Яр. – К.: Саміт – книга, 2009.
В один день Бабин Яр  став відомим не тільки місцевим мешканцям, а всьому світу. Кожного дня тут розстрілювали євреїв, українців, росіян… Про цю книгу краще за все сказатисловами автора: “У книзі оповіджено тільки правду – ТАК ЯК ЦЕ БУЛО”.

Суворов В. Остання республіка. – К.: Гамазин, 2015.
Чому Сталін відмовився приймати Парад Перемоги і ніколи не носив нагород? З якого часу стали святкувати День Перемоги і хто запропонував? Для чого комуністичним вождям була необхідна світова революція? Чи справді Сталін був неготовий до війни з Гітлером? У кого були кращі союзники? На ці та інші запитання відповіді змусять замислитися.

Лойко С. Аеропорт. – К.: Брайт Стар Паблішинг, 2016
Головна книга про війну, якої не мало бути і про героїв, які хотіли жити, але вмирали. Дія роману розпочинається в Донецькому аеропорту й розгортається похвилинно протягом останніх пяти днів понад 240 – денної його облоги. Він і про любов, про зраду, пристрасть, ненависть, лють, ніжність, відвагу, біль і смерть. Про наше сьогоднішнє й учорашнє життя.

Солнцева Н. Эликсир для Жанны д Арк. – М.: АСТ, 2014
Жизнь – это тайнопись, которую так интересно разгадывать. Любое событие в ней предопределено. Каждое обстоятельство имеет скрытую причину. Быть может , на этих страницах Вы узнаете себя. И переживете приключение, после которого Вы не останетесь прежним…

 С удовольствием посетители разбирали новых книжных "друзей" домой.
Наслаждайтесь и приходите за новой порцией.

Комментариев нет:

Отправить комментарий