вторник, 22 августа 2017 г.

Библиотека № 42

День Незалежності України
Читай-дворик під назвою «Моя земля – то незалежна Україна» працював 22 серпня 2017 року в бібліотеці №42 на вулиці Генерала Петрова, 59 а. Розмаїття цікавої інформації про визначну дату 24 серпня 1991 року  -  цей історичний час для нашої нації – запропонували співробітники бібліотеки своїм постійним читачам і всім бажаючим.


Наш читай-дворик – це добра нагода пригадати героїчний шлях українського народу за здобуття самостійності та познайомитися з нелегким процесом державотворення України. Побачити минуле  і сучасне України, згадати імена великих українців, котрі прославили країну, дізнатися про пам`ятки культури і духовності, народні звичаї та традиції, які гідно презентують нашу державу в спільноті інших країн та націй.


Для відвідувачів читай-дворика було розгорнуто книжкову виставку «Письменники незалежної України». Українська  література сьогодні  - це історичні екскурси Василя Шкляра і Богдана Сушинського, правдиві розповіді Люко Дашвар і Світлани Талан, 

психологічні історії Ірен Роздобудько і Лариси Денисенко, детективні історії  Андрія Кокотюхи, фантастичні оповідки Марини та Сергія Дяченків, авантюрно - іронічні бувальщини Кузьми Скрябіна та братів Капранових. Коштовним оздобленням виставки стали твори українських метрів – це книги Ліни Костенко, Івана Драча, Оксани Забужко, Володимира Яворівського, Марії Матіос.
На відвідувачів читай-дворика чекали сюрпризи і несподіванки. У творчій майстерні  кожен бажаючий мав змогу створити собі браслет чи стрічку для волосся у національних кольорах. 



А ще -  поласувати неймовірно смачними жовто - блакитними цукерочками.



Атмосфера свята, приємне спілкування сповнювали серця присутніх  незабутніми враженнями від зустрічі у бібліотеці.


З національним святом українського народу – Днем Незалежності – щиро Вас вітаємо! Благополуччя, щастя, радості, натхнення, добра, здоров`я й злагоди бажаємо!!!

1 комментарий:

  1. Друзенко Надежда22 августа 2017 г. в 10:54

    Море удовольствия от посещения библиотеки! Узнала много новой информации о своей Украине. Интересно,не стандартно!Очень гостеприимная уютная библиотека!!!,

    ОтветитьУдалить