четверг, 13 февраля 2020 г.

Библиотека № 42



Даруємо книги з любов’ю.


13 лютого в бібліотеці № 42 в рамках Міжнародного дня дарування книг відбулася акція «Любов на все життя».
Мета акції – об’єднати всіх, хто любить читати.
Працівники бібліотеки запропонували своїм читачам і партнерам приєднатися до добровільної ініціативи, яка діє у цілому світі, та подарувати бібліотеці цікаву сучасну книгу.
До акції долучилися постійні читачі філії Галина Лазарєва, Петро Костяний, Юлія Печерянська, Ольга Недєльчева, Олена Мартинюк та Юрій Кучеренко. Фонд бібліотеки доповнили добірка сучасних видань дитячих творів, колекція книг по кулінарному мистецтву, добірка сучасних перевидань світової класики та книги з історії України.





Приєдналися до дарування книг віце-президент Одеського міського есперанто-клубу «Біла Акація» Тамара Попова, та Приморський районний відділ філії Центру пробації в Одеській області. Тамара Моєсеївна презентувала свою книгу «Етикет», а співробітники Центру пробації – добірку сучасних книг з практичної психології та психоаналізму.



Апофеозом акції дарування став візит до книгозбірні видатного українського письменника Богдана Сушинського. Співпраця бібліотеки і письменника триває з 2014 року, з того ж часу тут формується авторський книжковий фонд. Цього разу Богдан Іванович представив добірку  своїх нових історично-пригодницьких романів.




Всі подаровані книги гідно доповнять книжковий фонд бібліотеки № 42.


Комментариев нет:

Отправить комментарий